CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ.

Nu suportaţi restricţiile, de nici un fel, dar este mai bine să evaluaţi cu calm situaţia şi să încercaţi să cooperati, făcând eforturi pentru a îi înţelege şi pe cei cu care lucraţi. Nu exageraţi şi nu încercaţi să daţi vina pe alţii, puteţi întâlni anumite obstacole, dar nu vă agitaţi, astrele vă vor sprijini în acţiunile voastre.

capricorno

CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ. Nu suportaţi restricţiile, de nici un fel, dar este mai bine să evaluaţi cu calm situaţia şi să încercaţi să cooperati, făcând eforturi pentru a îi înţelege şi pe cei cu care lucraţi. Nu exageraţi şi nu încercaţi să daţi vina pe alţii, puteţi întâlni anumite obstacole, dar nu vă agitaţi, astrele vă vor sprijini în acţiunile voastre.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Nelinişti şi ispite ciudate, dedicaţi mai multă atenţie partenerului şi învăţaţi să fiţi mai înţelegător.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Încercaţi să găsiţi un echilibru între dietă şi odihnă, pentru a fi mereu în formă. Îndrăzniţi, călătoriţi, încercaţi să cunoaşteţi oameni noi.

acquario

VĂRSĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Direcţia este cea bună, puteţi continua fără griji şi cu mare încredere în voi înşivă. Fiţi hotărâţi şi decişi, încercaţi să nu vă enervaţi şi totul va merge din ce în ce mai bine. Când vă încăpăţânaţi să faceţi totul singur amintiţi-vă că este nevoie de două pietre pentru a aprinde focul.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Vise, romantism şi ceva emoţii, stimuli puternici pentru sentimentele specifice vieţii în doi, cu nuanţe de sensibilitate şi emoţie.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Trataţi lucrurile cu optimism şi dedicaţi-vă noilor proiecte, fiţi disciplinaţi şi nu renunţaţi din cauza micilor greutăţi cotidiene. Aveţi multă energie dar sunteţi foarte tensionaţi, bucuraţi-vă de un pic de relaxare.

pesci
PEŞTI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Conflictele nu vă plac, activităţile dumneavoastră financiare sunt în plină dezvoltare şi investiţiile pe care le faceţi vor da roade. Aveţi mult de muncă dar beneficiaţi de asemenea de energia şi aptitudinile necesare pentru a face faţă.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Întâlniri pasionale şi dulci noutăţi, în această perioada puteţi găsi chiar şi persoana potrivită…

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Nu puteţi găsi calea de mijloc şi oscilti între extreme, cu toate acestea sunteţi gata pentru a reveni în stil. Atunci când destinul ne deschide o uşă, închide o alta. Având în vedere anumite realizări, nu vă puteţi întoarce înapoi.

ariete

BERBEC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Este un moment important, aveţi parte de noroc şi aveţi o multitudine de idei care vă ajută să vedeţi în mod clar şi să vă urmaţi obiectivele. Înţelegeţi din zbor cum vor să vă “atace” anumite persoane şi în consecinţă sunteţi întotdeauna pregătiţi.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Aveţi tendinţa de a fi agitaţi, nerăbdători şi atraşi de provocări… escapadele se vor transformă în dezamăgiri, dar dacă aveţi intenţii serioase, totul va fi bine.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Tratamentele de înfrumuseţare făcute de specialişti sunt binevenite, învăţaţi să vă acordaţi atenţia pe care o meritaţi. Nu uitaţi, cel mai frumos lucru este dreptatea, cel mai dulce lucru este să ai ce iubeşti, dar cel mai de dorit lucru … este sănătatea.

Toro

TAUR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Nu te baza pe nimic altceva decât pe capacitatea proprie de a face faţă oricărei situaţii. Instabilitatea emoţională v-ar putea duce în eroare, evitaţi angajamentele importante şi nu vă stresaţi prea mult. Nu exageraţi o problema trecătoare şi, prin urmare, uşor de rezolvat.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Aveţi tendinţa de a vă descarca nervii pe partenerul dumneavoastră, cu riscul de a îi pune răbdarea la grea încercare.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. După multe noutăţi şi schimbări a venit momentul să luaţi o pauză pentru a vă reorganiza viaţa cotidiană şi pentru vă ocupa mai mult de sănătatea dumneavoastră, pentru a vă încarcă cu energie şi a vă pregăti pentru noi aventuri.

Gemelli

GEMENI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Aveţi prea multe ezitări şi gânduri care vă incetineasc, iar stelele cerului dumneavoastră astral vă vor face o infuzie de energie pentru a putea finaliza lucrările în curs de desfăşurare şi pentru a perfecţiona proiectele începute. Credeţi în voi înşivă şi în abilităţile voastre.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Încercaţi să găsiţi armonia, cine vă iubeşte vă deschide noi orizonturi, geografice şi mentale. Gândirea profundă, cercetarea şi călătoriile vă vor face să trăiţi dragostea că un nou sentiment de mare intensitate.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTAREO terapie şoc se poate dovedi utilă şi poate rezolva multe din problemele de sănătate care vă crează disconfort. Nu interpretaţi în mod greşit anumite gesturi făcute cu bune intenţii.

Cancro

RAC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Este o perioadă bună pentru muncă şi pentru a vă îmbunătăţi poziţia pe plan profesional. Veţi şti cum să transformaţi provocările în bune oportunităţi.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Unele neînţelegeri vă enervează. Nu le subevaluaţi, riscaţi să faceţi pe cineva să se simtă rău şi să aveţi parte de certuri în loc să vă bucuraţi de linişte şi senintate.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. A venit momentul să luaţi o pauză. Faceţi exerciţii de respiraţie şi recreaţi-vă, încercaţi să vă relaxaţi mai mult.

Leoone

LEU

 

BANI ŞI CARIERĂ. Trebuie să utilizaţi raţiunea şi să rezolvaţi problemele una câte una, veţi obţine rezultate mai bune şi nu vă veţi simţi atât de presat. Străduiţi-vă, dar fără a exagera, rămânând calmi şi lucizi.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. După o perioadă prelungită de relaxare astrele vă vor intensifica farmecul şi veţi începe să luaţi iniţiativele potrivite.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Secretul pentru a vă maximiza rezultatele activităţilor zilnice este să faceţi ceea ce vă place.

Vergine

FECIOARĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Nu puteţi crede că puţin noroc poate compensa pierderea pe care aţi avut-o. Trebuie să gândiţi şi să evaluaţi atent posibilele soluţii care aparent par prea uşoare şi pripite, dar care s-ar putea dovedi greşite şi dăunătoare.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Deşi nu lipseşte dialogul constructiv între dumneavoastră şi persoanele dragi vouă, vor există momente de tensiune. Rămâneţi calmi şi refletati bine.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. O problemă de sănătate neglijată prea mult timp v-ar putea da noi complicaţii. Aveţi mai puţină energie dar strategiile alese se vor dovedi eficiente dacă continuaţi cu perseverenţă.

Bilancia

BALANŢĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Dozati-vă bine energiile, aveţi obiective clare dar şi capacitatea de a le realiza în cel mai bun mod cu putinţă. Nu vă faceţi griji din cauza gurilor rele şi din cauza invidiilor celor din jur.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Fericirea soseşte dar nu este întotdeauna uşor să ne dăm seama. Priviţi cu ochi critic şi atent oportunitatea pe care destinul vi-o oferă.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Stresul vă joacă feste, acordaţi-vă momente scurte dar dese de odihnă. Este o perioadă potrivită pentru a urma diete de detoxifiere şi masaje drenante.

Scorpione
SCORPION

 

BANI ŞI CARIERĂ. Moderaţia vă deschide multe uşi: contacte, oportunităţi, proiecte şi evenimente, dar pentru a încasa că trebui să mai aşteptaţi.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. La orizont apare posibilitatea de a trăi momente romantice şi pasionale dacă identificaţi persoana care se gândeşte mereu la dumneavoastră…. Nu fiţi descurajaţi de micile obstacole care pot apărea.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Dacă urmaţi sfaturile şi îndrumările pe care le-aţi primit, vindecarea va fi rapidă.

Sagitoario

SĂGETĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Profesionalismul şi voinţa sunt calităţi care sunt întotdeauna recompensate. O acţiune pe care o întreprindeţi vă va ajuta să faceţi paşi înainte în realizarea unui proiect important, dar experienţă dvs., şi admiraţia de care va bucuraţi, pot trezi…invidii!

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE.Acţionaţi în armonie fără a fi nevoie de consimţăminte, dar încercaţi să nu aveţi aşteptări exagerate cu privire la persoana dorită.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Astrele vă fac sclipitor şi ironic în compania prietenilor şi în familie. Această situaţie vă creează relaxarea psihică şi fericire de moment.