CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ.

Nu sunt noutăţi importante şi totul decurge normal dar nu cedaţi rutinei, uneori cu puţin noroc se poate obţine mai mult decât cu sudoarea frunţii. Trebuie să luaţi şefii aşa cum sunt, câteodată vă susţin iar alte ori sunt greu de suportat.

capricorno

CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ. Nu sunt noutăţi importante şi totul decurge normal dar nu cedaţi rutinei, uneori cu puţin noroc se poate obţine mai mult decât cu sudoarea frunţii. Trebuie să luaţi şefii aşa cum sunt, câteodată vă susţin iar alte ori sunt greu de suportat.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Bucuria de a fi împreună este palpabilă şi aduce o perioadă de stabilitate şi linişte.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Marile realizări sunt formate din mici acţiuni, care, ca multe cărămizi puse una peste altă duc la atingerea obiectivelor.

acquario

VĂRSĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Sunteţi mereu lucizi şi aveţi totul sub control. Sunteţi pe val şi reuşiţi să finalizaţi toate proiectele la care lucraţi.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. În sfera sentimentală trăiţi momente de vis şi aveţi parte de întâlniri emoţionante cu vechi prieteni şi de realizări importante, chiar şi o abordarea timidă din partea dumneavoastră v-a avea un răspuns pozitiv.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Vă simţiţi un pic certăreţ şi pus pe harţă? Este datorită unei opoziţii astrale – eliminaţi din alimentaţie cafeaua şi ciocolata, şi încercaţi să consumaţi mai multe paşte făinoase şi să beţi ceai de muşeţel, au un efect liniştitor.

pesci
PEŞTI

 

BANI ŞI CARIERĂ. La locul de muncă cineva face planuri mari şi vă rezervă întotdeauna un rol de prim plan. Oportunităţi deosebite la orizont, dar fiţi atenţi să nu faceţi alegeri greşite şi încercaţi să nu mai fiţi aşa de neîncrezători! Este momentul potrivit pentru a face investiţii riscante.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Totul merge perfect, într-un mod foarte natural.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Sunteţi într-o formă excelentă şi aveţi o stare de bună dispoziţie care vă v-a fi de ajutor în reorganizarea sarcinilor zilnice. Profitaţi de această stare pentru a vă stabili o dietă sănătoasă şi a beneficia de odihnă adecvată, veţi avea numeroase beneficii.

ariete

BERBEC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Înainte de a trece cu vederea o propunere de colaborare amintiţi-vă o veche rugăciune a indienilor Sioux: O, Mare Spirit, fă că eu să nu critic sau să judec niciodată un om, înainte de a merge două săptămâni în mocasinii lui.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Copiii vă consumă toată energie, nu partenerul.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Nimic nu este mai fatal pentru sănătate decât grija excesivă, nu fiţi ipohondri, consideraţi micile probleme fizice ca o descoperire a corpului dumneavoastră şi o provocare pe care trebuie să o depăşiţi, de altfel cunoşterea limitelor proprii sunt necesare pentru a vă stabili mai bine obiectivele.

Toro

TAUR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Amintiţi-vă că în mulţimi găsim o voce care vorbeşte la unison, în grupuri găsim armonia. Acesta este secretul grupurilor şi al modului în care puteţi să obţineţi cele mai multe rezultate pozitive. Munca este grea şi obositoare, dar rezultatele vor începe să apară.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Cuvintele şi mai ales visele partenerului vă reîncarcă cu energie, doriţi să înţelegeţi şi să fiţi înţeles, iar acum, în sfârşit este posibil.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Este momentul potrivit pentru a vă întreba care sunt priorităţile şi strategiile potrivite, în special în familie. Evitaţi consumul de carbohidraţi.

Gemelli

GEMENI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Şeful este un aliat sigur şi întotdeauna dispus să ia în considerare ideile tale în timp ce colegii vă vor modifica toate planurile, dar veţi descoperi că au făcut acest lucru pe bună dreptate.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Uneori sunteţi atât de dulce şi iraţional încât păreţi extraterestru, în afara timpului, într-o lume inaccesibilă care nu se poate vedea cu ochiul liber. În această lume în care materialele inerte devin active şi cele opace devin transparente, sunteţi irezistibil de… fermecător.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Înţelepciunea este un scut eficient care vă protejează de orice turbulenţă.

Cancro

RAC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Dorinţa de a evada şi de a vă încerca norocul nu funcţionează atunci când nu este susţinută de bun simt şi raţiune.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Evitaţi scenele de furie: aţi greşit, chiar dacă insistaţi să nu recunoaşteţi acest lucru. Sunteţi farmecaţi de o persoană foarte diferită de dumneavoastră, încercaţi să nu luaţi decizii pripite!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Aer proaspăt pentru semnul dumneavoastră astral, plin de stimuli. Viaţa se mişcă cu viteză şi tu … cu ea. Vă puteţi permite să vă uitaţi la lucruri dintr-o perspectiva diferită şi, în unele situaţii, dintr-o perspectiva creativă.

Leoone

LEU

 

BANI ŞI CARIERĂ. Poate că v-a trecut un pic entuziasmul şi revine rutina, cu toate acestea, rezultatele au început să apară. Sunt posibile investiţii mici şi ponderate.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Nu sunteţi experţi în declaraţii, cu toate acestea, sunteţi inspiraţi. Aveţi un pic de răbdare, şi lucrurile se vor întoarce în favoarea dumneavostră. Nu cedaţi ispitelor vieţii de zi cu zi!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Influenţele astrale negative vă pot afecta caracterul, făcându-vă irascibil.

Vergine

FECIOARĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Pentru un proiect care se complică, găsirea soluţiei nu ţine doar de cei care îl urmăresc, dar mai ales de voi înşivă. Perioadă bună pentru examene, teste şi interviuri.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Folosiţi-vă mai mult capul decât instinctul! Preferaţi o relaţie de „lejeră“, care vă lasă liberi.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Ar putea apărea unele obstacole, este de preferat să lăsaţi o marjă pentru improvizaţii. Mişcarea şi vitaminele vă vor fi de ajutor.

Bilancia

BALANŢĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. O organizare mai bună v-ar fi făcut să evitaţi problema. Vă place să lucraţi în grup, dar discuţiile cu colegii încep să vă dea dureri de cap şi se nasc prea multe neînţelegeri.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Trebuie să regăsiţi înţelegerea pe care o aveaţi în trecut şi să învăţaţi să vă bucuraţi din nou de momentele petrecute cu partenerul. Nu lăsaţi ca liniştea să se transforme în plictiseală.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Veţi primi confirmări care vă vor ajuta să depăşiţi grijile care vă bântuie. Limitaţi consumul de carbohidraţi şi încercaţi să consumaţi mai multe oligoelemente şi afine.

Scorpione
SCORPION

 

BANI ŞI CARIERĂ. Este un moment în care influenţele astrale vă sunt favorabile, încercaţi-vă norocul dar cântăriţi şi evaluaţi situaţiile care vi se prezintă.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Aveţi parte de atenţie şi îngrijire, cu toate că nu căutaţi acest lucru. Nu sunteţi interesaţi de aparenţă, ci mai degrabă substanţă.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Prezentul vă zâmbeşte dar aveţi prea multe regrete care întunecă această faza pozitivă. Încercaţi să mâncaţi puţin şi frecvent, şi încercaţi să integraţi în dietă şi suplimente alimentare că magneziu şi potasiu.

Sagitoario

SĂGETĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Faptul că aveţi ideile clare nu este suficient, trebuie să împărtăşiţi şi celorlalţi planurile voastre. Feriţi-vă de sfaturile unor falşi prieteni care au interese ascunse!

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Incercaţi să gândiţi raţional şi să nu vă mai enervaţi, chiar dacă simţiţi o atracţia puternică. Evitaţi se provocaţi gelozii inutile.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Înconjuraţi-vă de oameni voioşi, este bine pentru moralul dumneavoastră. Deblocaţi o situaţie polemică luând iniţiativa, dar evaluaţi atent opiniile adverse ale unui coleg sau prieten.