CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ.

Succese pe plan financiar, câştiguri neaşteptate şi mult noroc, dar numai dacă daţi dovadă de multă acurateţe şi atenţie la detalii. Singura problemă … cerinţele insistente şi constante din partea prietenilor sau familiei.

capricorno

CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ. Succese pe plan financiar, câştiguri neaşteptate şi mult noroc, dar numai dacă daţi dovadă de multă acurateţe şi atenţie la detalii. Singura problemă … cerinţele insistente şi constante din partea prietenilor sau familiei.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Vise, romantism şi un pic de emoţii, stimuli puternici ai sentimentelor care se colorează cu tandreţea şi sensibiliatea vieţii de cuplu.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Este cunoscut faptul că pentru dumneavoastră, care doriţi mereu mai mult, nu este nimic mai rău decât această nemulţumire care vă roade … aşa că apelaţi la efectul euforizant dat de cacao şi de ardeiul iute.

acquario

VĂRSĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Şefii dvs. sunt adesea înţelegători, chiar dacă sunt exigenţi, încercaţi să îi sprijiniţi pe cât posibil. Dacă sunteţi indecişi, amintiţi-vă că un gram de acţiune are adesea mai multă valoare decât o tonă de teorie.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. “Încăpăţânarea” dvs. poate genera anumite neînţelegeri dar “diferenţele”, împreună cu farmecul irezistibil al acestei perioade, devin elemente de atracţie reciprocă şi împlinirea sentimentală este asigurată.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Dacă sunteţi sigur, descrieţi calm argumentele dumneavoastră iar împreună cu medicul, stabiliţi o dietă eficientă. Curiozitatea poate fi un defect sau o calitate.

pesci
PEŞTI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Întotdeauna puteţi evita o confruntare, chiar şi atunci când ştiţi că aţi dat-o în bară. Activităţile şi finanţele se redresează, iar pentru ceea ce vi se părea fără viitor veţi găsi un mod de realizarea şi veţi avea idei bune pentru a planifica proiecte de viitor. Nu aşteptaţi să vă bată norocul la uşa… căutaţi-l dumneavoastră.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Vă bucuraţi de această frumoasă perioada, dar nu uitaţi de proiectele comune. Dragostea este trecătoare şi stelele anunţă schimbări şi noutăţi interesante în viaţa de cuplu.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Ştiind că sunteţi protejat, vă arătaţi curajos, dar opriţi-vă un pic în faţa obstacolelor şi evenimentelor neprevăzute. Yoga şi meditaţia v-ar putea ajută, mâncaţi nuci, morcovi şi afine.

ariete

BERBEC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Şansele de reuşită devin mai interesante pe diverse fronturi, consolidaţi atât vechile relaţii, cât şi noile cunoştinţe şi încercaţi să nu vă lăsaţi distraţi de starea de spirit a colegilor sau prietenilor.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Suneti preocupaţi şi nehotărâţi, dar există posibilitatea ca în curând, din senin, să apară o mare dragoste.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Nu vă încredeţi în cei care promit, dar rămân vagi, fiţi mai puţin impulsivi şi învăţaţi să gândiţi înainte de a acţiona. Încercaţi să petreceţi mai mult timp cu prietenii şi familia.

Toro

TAUR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Porniţi, iniţiaţi, declansati. Vă place să plecaţi, să decolaţi, să inventaţi, să viraţi, să dezlegaţi, uneori să legaţi şi să dezlegaţi din nou, să eliberaţi, să evaporati, să dispăreţi pentru a reapărea în altă parte. Aveţi încredere deplină în abilităţile dvs. şi norocul vă va surâde.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Fantezia şi creativitatea menţin flacăra unei relaţii existente sau pun bazele unei noi relaţii. Dragoste mare, pasiuni scurte, multă prietenie şi, pentru cei care sunt singuri, întâlniri interesante.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Încercaţi să vă abateţi de la rutina obişnuită şi, câteodată, faceţi ce vă pofteşte inima, chiar dacă nu este în program. O reţetă bună pentru sănătate este să aveţi de a face cu mai puţină birocraţie şi să vă plimbaţi desculţ prin iarbă.

Gemelli

GEMENI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Vă place să ţintiţi sus şi, de obicei, reuşiţi să transformaţi visele în realitate, dar va trebui să lucraţi mai mult cu colegii. Colaborarea se bazează pe convingerea profundă că nimeni nu poate atinge obiectivul dacă nu îl ating toţi.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Sunteţi mai rezistent, nu în sensul freudian, mai robust, încrezător, solar şi cu sufletul deschis încât toată lumea vă priveşte cu simpatie. Aţi putea fi un pic impertinent şi coplilaros în dragoste!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Menţineţi-vă în formă cu o dietă cu conţinut scăzut de calorii şi evitati dulciurile, mintea este cea care dirijează organismul spre sănătate sau boală, precum şi spre orice altceva.

Cancro

RAC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Aveţi grijă să nu faceţi greşeli! Unele mişcări astrale nu sunt pozitive, dacă puteţi recunoaşte capcanele de-a lungul drumului nu veţi mai întâmpina obstacole. Veţi obţine ajutor neaşteptat când veţi propune o schimbare inovatoare.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Dacă sunteţi încă inimi singuratice, începeţi să vă uitaţi în jur, aerul este “proaspăt” şi vă puteţi găsi “jumătate”.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Mersul pe jos într-o stare de linişte sufletească relaxează fără a vă obosi prea mult. În curând vă veţi confrunta cu mici dureri articulare.

Leoone

LEU

 

BANI ŞI CARIERĂ. Străduiţi-vă la maxim, chiar dacă veştile nu sunt întotdeauna cele aşteptate, mai ales dacă persoanele care colaborează la proiectul dvs. nu sunt cele mai potrivite.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Emoţii puternice, întâlniri întâmplătoare, vă place, dar nu pentru totdeauna. Nu renunţaţi şi continuaţi să căutaţi, curând se va ivi conjunctura favorabilă.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Ar fi bine să vă dezvoltaţi relaţiile interpersonale şi să urmaţi cursuri de yoga sau pilates. Alternaţi întâlnirile cu prietenii, dar nu neglijeati ultimele prietenii.

Vergine

FECIOARĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Momentul perfect pentru a realiza un obiectiv ambiţios, dar rămâneţi cu ochii în patru pentru a evita ca visele dumneavoastră de glorie… să rămână nişte simple vise. Rămâneţi concentrat pe realizarea proiectului.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Nu este timpul să căutaţi scandal în relaţia de cuplu pentru chestiuni minore. Chiar dacă credeţi că aveţi dreptate, riscaţi să creaţi o situaţie de criză atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Profitaţi de experienţa acumulată pentru a rezolva cele mai incurcate probleme. Condiţiile astrale sunt favorabile şi vă veţi descurca cu ajutorul şi colaborarea unor persoane dragi vouă.

Bilancia

BALANŢĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Monotonia excesivă vă poate determina să căutaţi, cu lumânarea, complicaţii electrizante: nu exageraţi! Aveţi grijă să nu faceţi greşeli şi amintiţi-vă că nu e bine să creaţi mereu discuţii…

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. După multe certuri vă împăcaţi, pentru că în sfârşit doriţi să vă înţelegeţi.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Aveţi încredere în voi înşivă şi în muncă dumneavoastră, vă veţi circunda de o energie pozitivă, de colaborare, atât acasă, cât şi la locul de muncă.

Scorpione
SCORPION

 

BANI ŞI CARIERĂ. O afacere bună nu se opresete în faţă obstacolelor, rămâneţi fidel ideilor dumneavostră şi veţi atinge un obiectiv important. În realizarea proiectului dumneavoastră acceptaţi ajutorul celor care vă înţeleg şi doresc să vă ajute.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Poziţionarea anumitor astre vă face nervos şi grijuliu, dar acest lucru nu vă afectează rezultatele profesionale sau personale care, chiar şi în această perioadă, se dovedesc a fi pozitive.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Vă preocupaţi de lucruri marune, dar restul este perfect.

Sagitoario

SĂGETĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Şefii acţionează cu mare grijă, ar trebui ca şi dumneavoastra să aşteptaţi cu răbdare.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Nu căutaţi scuze, ţineţi-vă pe poziţie dar acceptaţi sfaturile partenerului, sunt pentru un viitor împreună şi vă vor ajută să vă clădiţi relaţia.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Pentru atingerea scopului găsiţi forţa şi energia necesară. Chiar dacă vă arătaţi sobru în familie, de fapt căutaţi sensibilitate şi înţelegere. Poate ar trebui să consultaţi un medic.