CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ.

Îndepliniţi-vă sarcinile, şi fiţi mai atenţi să nu faceţi greşeli decât să lăsaţi frâu liber inventivităţii. Conjunctură astrală vă este nefavorabilă. Evitaţi să luaţi decizii greşite, aţi luat deja prea multe! Recompensele de mult aşteptate încep să apară.rulare.

capricorno

CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ. Îndepliniţi-vă sarcinile, şi fiţi mai atenţi să nu faceţi greşeli decât să lăsaţi frâu liber inventivităţii. Conjunctură astrală vă este nefavorabilă. Evitaţi să luaţi decizii greşite, aţi luat deja prea multe! Recompensele de mult aşteptate încep să apară.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Neînţelegerile cu fiii se vor rezolva în curând cu un dialog sincer şi deschis. Cuplurile stabile se bucură de o bună înţelegere reciprocă şi reevaluează un vechi proiect.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Starea de sănătate este bună dar trebuie să evitaţi excesele. Staţi departe de tentaţiile culinare. Faceţi mişcare fizică şi limitaţi consumul de sare.

acquario

VĂRSĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Nu vă lăsaţi influenţaţi de discuţii inutile şi continuaţi să mergeţi pe calea aleasă fără ezitări. Dacă aveţi încredere în ceea ce faceţi, tenacitatea şi perseverenţă vă vor fi recompensate.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Perioadă favorabilă pentru întâlniri plăcute care vă vor consola pentru dezamăgirile anterioare. Profitaţi de conjunctură pentru a găsi persoana potrivită şi demnă de încredere.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Starea de sănătate se vă îmbunătăţi rapid, dar nu uitaţi trebuie să aveţi mereu grijă de dumneavostră. Vă bucuraţi de vizita unei rude sau a unei cunoştinţe cu care sunteţi pe aceeaşi lungine de undă.

pesci
PEŞTI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Un naufragiat trebuie să ştie să „plutească“ în mijlocul pericolelor, găsiţi în voi înşivă puterea şi capacitatea de a aborda problemele vechi care au reapărut, încercaţi noi strategii pentru a găsi calea optimă pentru a le rezolva.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Preferaţi mai degrabă să fiţi curtat, decât să curtaţi, dar ştiţi cum să cuceriţi… o inima de gheaţă. Perioadă astrală caldă, generoasă, roşie că focul.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Nu vă învinovăţiţi prea mult cu privire la o problema cu care v-aţi confruntat recent. Gândirea negativă, pe care o aveţi de mult timp, poate dauna sănătăţii dumneavoastră.

ariete

BERBEC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Depăşirea unor mari dificultăţi întăreşte spiritul şi mintea. Uneori, obstacole care par nesurmontabile, se depăşesc cu inteligenţă, dar, de asemenea, cu un dram de ironie. Vi se pregăteşte ceva important…

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. La partenerul dumneavoastră apreciaţi cel mai mult simţul umorului cu ajutorul căruia vă face să treceţi mai uşor peste momentele tensionate.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Ar fi bine să vă opriţi un moment pentru a vă clarifica ideile, priorităţile şi strategiile. Făcând mici excepţii de la regulă pe care v-aţi impus-o… dieta devine suportabilă!

Toro

TAUR

 

BANI ŞI CARIERĂ. În această perioadă apar diferite oportunităţi – învăţaţi să profitaţi de ele. Va trebui să luaţi o decizie fără să mai amânaţi deoarece riscaţi să pierdeţi toate oportunităţile care vi s-au ivit.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. O relaţie profundă poate rezista provocărilor de zi cu zi. Nimeni altcineva nu vă înţelege că persoana care vă este alături.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Trebuie să aveţi răbdare, încă vă încărcaţi energiile şi o problema familială vă crează stres, deşi se poate rezolva uşor şi fără dureri de cap.

Gemelli

GEMENI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Pentru a păstra armonia în relaţia cu colegii ar fi mai bine să nu reîncepi vechile discuţii. Cineva se gândeşte la tine şi îţi face o surpriză. Chiar dacă că confruntaţi cu nişte probleme financiare, nu uşor de rezolvat, ar fi bine să plecaţi într-o scurtă vacanţă pentru a uita de probleme.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Influenţele astrale asupra semnului dvs. zodiacal sunt pozitive pentru decizii şi pentru întâlniri. Bucuraţi-vă de moment fără să vă fixaţi obiective.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Situaţia devine restrictivă sau sufocantă? Veţi descoperi că aveţi soluţia la îndemână. În curând vă va reveni energia şi dorinţa de a visa.

Cancro

RAC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Stelele vă încarcă cu energie şi magnetism iar perioada actuală şi viitoare se prevede plină de iniţiative originale ghidate de o bună intuiţie. Abţineţi-vă de la a încerca să atingeţi noi şi ambiţioase obiective şi concentraţi-vă să terminaţi ce aţi început.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. În relaţiile familiale lucrurile nu merg lin, dar relaţia cu partenerul este pe drumul cel bun.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Puteţi pune în practică o mare idee datorită prietenilor. Dacă în această perioadă pur şi simplu nu reuşiţi să plecaţi într-o excursie sau într-o scurtă călătorie, gândiţi-vă la momentul cel mai potrivit pentru a face acest lucru şi planificaţi acest lucru. Practicarea unui sport sau un masaj de relaxare vă va face să vă simţiţi în formă, în ciuda unor mici neplăceri.

Leoone

LEU

 

BANI ŞI CARIERĂ. Sunteţi de admirat pentru energia şi eforturile pe care îl depuneţi, dar după ce aţi „tras“ la maxim vă daţi seama că sunteţi într-un punct bun, acum încercaţi să faceţi lucrurile cu mai mult calm.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIEVă bucuraţi de întâlniri frumoase, deşi nu aveţi mari aşteptări.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Încercaţi să vă organizaţi timpul mai bine astfel încât să vă puteţi relaxa mai mult în compania câtorva prieteni atent selectaţi, fără a neglija angajamentele familiale.

Vergine

FECIOARĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Lucrurile se aşează din ce în ce mai bine, începeţi să aveţi mai mult timp “să respiraţi”, să aveţi idei, reîncepeţi să simţiţi plăcerea de a cunoaşte şi de a înţelege. Încercaţi să evitaţi amenzile, penalităţile şi evitaţi achiziţiile iraţionale. Este momentul să luaţi decizii în domeniile care vă interesează, să începeţi sau să implementaţi noi proiecte.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Chiar dacă acum nu vi se pare posibil, va urma o perioadă liniştită şi viitorul va fi favorabil iubirii. Să nu uitaţi însă că dacă doriţi să vă bucuraţi mereu de aceste momente plăcute din viaţa da cuplu trebuie să fiţi mai înţelegător cu partenerul.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTAREApelaţi la înţelepciunea dumneavoastră pentru a vă proteja de neplăceri.

Bilancia

BALANŢĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Această fază este cam fadă şi pare lipsită de situaţii favorabile, mai bine să ţineţi în consideraţie acest lucru şi să nu aveţi prea multe aşteptări. Deci, ce e de făcut? Încercaţi pe cât posibil să fiţi realişti şi evitaţi să luaţi decizii impresionante dar foarte puţin concrete. Finalizaţi activităţile în curs şi acţionaţi cu precauţie.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Vă înţelegeţi excelent cu partenerul chiar dacă există turbulenţe în familie. Pentru cei singuri perspectiva unei perioade de plină de pasiune, cu posibilitatea de a întâlni…un diavol deghizat în înger.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Curiozitatea poate fi uneori un defect, dar alteori, devine o calitate.

Scorpione
SCORPION

 

BANI ŞI CARIERĂ. În vremuri dificile vă mulţumiţi cu ce apucaţi dar profesional s-ar putea să vă daţi seama că realizarea obiectivelor este mult mai aproape decât credeaţi. De asemenea, colegii vor media situaţia creată între dumneavoastră şi şefi şi vor reuşi să vă scoată din probleme cu basma curată.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Dialog constructiv datorită cooperării reciproce, în ciuda faptului că uitaţi din când în când de propria jumătate.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Sunteţi în formă excelentă atât fizică cât şi mentală, profitaţi pentru a vă stabili o dietă sănătoasă şi pentru a beneficia de o odihnă adecvată, veţi avea beneficii importante pe termen lung.

Sagitoario

SĂGETĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Uneori este mai uşor să înfruntaţi rivalii decât să vă adaptaţi la cerinţele celorlalţi. Perseveraţi, fără aroganţă, dar cu tenacitate şi urmăriţi-vă obiectivele. În ciuda austerităţii pe care v-aţi impus-o, veţi reuşi chiar să şi puneţi ceva deoparte, sunteţi magicieni!

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Continuă faza bună în dragostea şi sfera sentimentală în general, relaţiile se concretizează şi se stabilizează, trăiţi sentimente intense şi momente plăcute.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Membrii familiei sunt întotdeauna alături de dumneavoastră şi vă sprijină în toate modurile cu putinţă.