CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ.

Ştiţi cum să vă comportaţi cu şeful şi să îi îndreptaţi atenţia spre posibilitatea dezvoltării unor noi proiecte dar nu uitaţi că nu trebuie să fiţi politicoşi şi diplomaţi doar cu superiorii ci şi cu toţi clienţii, chiar şi cu cei insuportabili. Schimbările, noile proiecte şi iniţiative sunt favorizate, dar nu uitaţi să finalizaţi proiectele în derulare.

capricorno

CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ. Ştiţi cum să vă comportaţi cu şeful şi să îi îndreptaţi atenţia spre posibilitatea dezvoltării unor noi proiecte dar nu uitaţi că nu trebuie să fiţi politicoşi şi diplomaţi doar cu superiorii ci şi cu toţi clienţii, chiar şi cu cei insuportabili. Schimbările, noile proiecte şi iniţiative sunt favorizate, dar nu uitaţi să finalizaţi proiectele în derulare.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Starea sentimentală actuală este pozitivă, vă face să vă simţiţi lipsiţi de griji, dar dacă sunteţi în situaţia de a relua o relaţie gândiţi-vă bine înainte de a face acest lucru.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Bucuraţi-vă de viaţă şi luaţi totul cu un pic de filozofie, nu ar trebui să forţaţi lucrurile.

acquario

VĂRSĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Nu dramatizaţi şi nu creaţi probleme acolo unde nu sunt, dificultăţile sunt pe ordinea de zi, chiar dacă treceţi printr-o etapă astrală pozitivă. Amintiţi-vă că nu puteţi opri valurile, dar puteţi învăţa să le stăpâninţi, făcând “surfing”.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Conflictele din familie vă clarifica în ce măsură nevoia dumneavoastră poate lăsa spaţii disponibilităţii faţă de ceilalţi.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Singurul „defect“ care vi se poate reproşa este că sunteţi prea lininstit, dar dacă vom compara un râu cu o piatră, râul vă câştigă întotdeauna, nu prin forţă, ci prin perseverenţă.

pesci
PEŞTI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Perioadă plină de evenimente şi favorabilă pentru noi întâlniri, anunţuri importante şi iniţiative interesante care trec rapid şi fără probleme, dar în curând ciclul se va schimba şi totul va încetini. Responsabilităţile familiale ar putea afecta proiectele economice creând agitaţie şi tensiune.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Numerase noutăţi plăcute şi mulţi stimuli, dar puţină implicare şi seriozitate, de fapt, continuaţi să fugiţi de cei care doresc să vă fie aproape mereu.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Este inutil să vă răzgândiţi, totul merge perfect şi chiar dacă aveţi spirit critic, sunteţi temperat de bunătatea dumnavoastră.

ariete

BERBEC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Norocul întâlneşte oportunitatea şi nu se vă transformă în ghinion, aşa cum s-a întâmplat unora dintre cunoştinţele dumneavoastă, pentru că acest lucru se întâmplă numai atunci când lipsa de pregătire întâlneşte o provocare. Colegii vă susţin, şefii vă încurajează şi aveţi un plan de acţiune foarte ambiţios.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Aveţi răbdare, în curând totul se vă rezolva şi veţi găsi o soluţie originală pentru a vă menţine independenţa şi a trăi momente frumoase de dragoste.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Activitatea sportivă este esenţială pentru menţinerea echilibrului mental şi fizic şi o cură de detoxifiere v-ar putea ajuta să previniti tendinţa de suferi de inflamaţii.

Toro

TAUR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Se creează o situaţie ideală pentru a reuşi să vă realizaţi proiectele cele mai importante şi un prieten ar putea avea un rol decisiv în realizarea planurilor dumneavoastră. Pentru o anumită persoană absolut tot ce faceţi este perfect… încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi nu lăsaţi că admiraţia celorlalţi să vi se urce la cap, dar nu sunteţi acest gen de oameni.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Persoana iubită nu este în apropiere dar în adâncimea nopţii povestea v-a întâlni magia şi veţi găsi ceea ce căutaţi: pasiune şi sentimente profunde.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Plini de viaţă, lucizi şi curioşi cum nu mai eraţi de ceva timp, sunteţi atraşi de condimente neobişnuite (chimen, coriandru, turmeric), de sushi şi salate fantaziste.

Gemelli

GEMENI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Tensiunile, ezitările şi îndoielile, toate vor fi rezolvate în zilele următoare, atunci când vor începe să apară oportunităţile favorabile, atât la locul de muncă şi în sfera relaţională. Contaţi pe un coleg care poate prezenaa munca dumneavoastră în cel mai bun mod cu putinţă.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. În această perioadă poate apărea iubirea veşnică, se pot consolida relaţiile existente sau se pot finaliza relaţiile şubrede pentru a lăsa ca inima dumneavoastră să îşi găsească sufletul pereche.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTAREFiţi fără prejudecăţi şi veţi avea mulţi prieteni. Emanati energie prin toţi porii vă încânta ideea unei călătorii sau o nouă activitate.

Cancro

RAC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Entuziasmul dumneavoastră riscă să se piardă în van din cauza indeciziei celor care ar trebui să ştie să ia decizii corecte şi strategice.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Faceţi ca relaţia sentimentală să fie “dulce”. Veţi avea o relaţie mai frumoasă, plină de înţelegere, solidaritatea între voi v-a creşte în fiecare zi, până când vă deveni … totală!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Cineva vă sprijină şi vă respectă pentru eforturile depuse, deşi, pare să nu înţeleagă care vă sunt adevăratele intenţii. Străduiţi-vă să limitaţi cheltuielile.

Leoone

LEU

 

BANI ŞI CARIERĂ. Pe plan profesional eforturile vă vor fi răsplătite şi în sfârşit veţi atinge obiectivele dorite dacă veţi da dovadă de determinare. Pentru a reuşi trebuie să ieşiţi din confuzia obişnuită pentru pentru a găsi simplitatea, din discordie pentru a găsi armonia şi să vă amintiţi că din mijlocul problemelor apar oportunităţile.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Gânduri pozitive la adresa dumneavoastră din partea unei persoane de la care vă aşteptaţi. Comunicarea şi înţelegerea reciprocă iau avânt.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Fiţi mai încrezători în oamenii din jurul dumneavoastră. Dacă sunteţi foarte precaut riscaţi să vă izolaţi şi să piardeţi prietenii preţioase.

Vergine

FECIOARĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Fiţi atenţi la propriile acţiuni altfel consecinţele vor avea un impact negativ asupra afacerii dumneavoastră. Dacă veţi reuşi să daţi un impuls iniţial, stimulând colegii şi / sau angajaţi, toată lumea se v-a implica şi vă va oferi ajutorul.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Sentimentele cresc în salturi, printre certuri şi împăcări. Sunteţi complici, de principiu, dar nu ştiţi la ce. În cazul în care aveţi anumite dubii cu privire la partener, acesta este momentul potrivit pentru a clarifica lucrurile sau pentru a căuta noi orizonturi.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Amintiţi-vă că sunteţi proprii responsabili de seninătatea dumneavoastră. O serie de analize medicale vă poate clarifica orice dubiu.

Bilancia

BALANŢĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Prudenţa este o virtute numai în cazul în care nu este exagerată, evitaţi greşelile reflectând bine înainte de a lua orice decizie, puteţi conta întotdeauna pe resursele dumneavoastră, acestea nu sunt puţine. Profitaţi de orice ocazie pentru a face paşi înainte, pentru a evita întârzierile.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Sunteţi indecis între o nouă pasiune şi sentimentele stabile, gândiţi-vă bine şi analizaţi profund, decizia vă va influenţă viitorul.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Primiţi confirmările mult aşteptate care vor încheia incertitudinea în ceea ce priveşte sănătatea dumneavoastră. Limitaţi consumul de cafea, alcool şi condimente iuţi.

Scorpione
SCORPION

 

BANI ŞI CARIERĂ. Starea de nervozitate vă îngreunează munca, de fapt, face situaţia mai complicată decât vă aşteptaţi. Pentru a depăşi toate obstacolele, trebuie să vă pregătiţi cu scrupulozitate şi să fiţi gata pentru orice situaţie neprevăzută.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Încercaţi să vă schimbaţi atitudinea, de la morocănoşi şi nu foarte concilianţi trebuie să deveniţi dulci şi pasionli astfel, în curând, veţi reîntâlni o veche dragoste care se poate reaprinde. Cel care iubeşte va fi iubit, iar cel care îndrăzneşte: va fi răsplătit!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Nu neglijaţi primele simptome ale unor mici probleme de sănătate cum ar fi picioare umflate sau dureri de spate deranjante. Apelaţi la ajutor profesionist.

Sagitoario

SĂGETĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Evitaţi să luaţi decizii importante. Apatia şi lenea stau la panda. Luptaţi cu aceste tenttii cu putere şi determinare pentru a întoarce situaţia nefavorabilă în favoarea dumneavoastră.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Aveţi grijă să nu alunecaţi în monotonia rutinei, în special în relaţiile stabile. În această perioadă, dorinţa carnală nesocoteşte inima şi vă trezeşte dorinţa de a merge la “agăţat”.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Unele critici par făcute special pentru a vă demoraliza, nu cădeţi în această capcană.