CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ.

Propunerile foarte avantajoase nu există, mai ales în timpurile în care un câştig modest este mai mult decât acceptabil. Fiţi precaut şi prudent, alegeţi ce este “puţin dar sigur” şi evitaţi să vă asumaţi riscuri.

capricorno

CAPRICORN

 

BANI ŞI CARIERĂ. Propunerile foarte avantajoase nu există, mai ales în timpurile în care un câştig modest este mai mult decât acceptabil. Fiţi precaut şi prudent, alegeţi ce este “puţin dar sigur” şi evitaţi să vă asumaţi riscuri.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Înţelegere şi armonie, astfel reuşiţi împreună. Iar celor care îşi bagă nasul în treburile voastre povestiţi-le doar baliverne, nu merită altceva!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Prea multă nervozitate şi stres. Rezistaţi deoarece perioada dificilă se apropie de sfârşit şi în curând vă veţi simţi mai relaxaţi şi uşuraţi.

acquario

VĂRSĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Pentru a face faţă sarcinilor de zi cu zi trebuie să staţi departe de strălucirea promisiunile măgulitoare de câştiguri uşoare.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Prea multă impulsivitate strică. Conflictele sunt normale într-o relaţie, dar trebuie să fie rezolvate şi depăşite încercând să nu îi luaţi în seama pe cei care vorbesc fără să ştie

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Diversele obstacole pe care la întâlniţi trebuie abordate cu determinare. Fiţi mai atenţi la nevoile propriei familii, s-ar putea să vă pară rău în curând dacă nu faceţi aces lucru.

pesci
PEŞTI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Diversele obstacole pe care la întâlniţi trebuie abordate cu determinare. Fiţi mai atenţi la nevoile propriei familii, s-ar putea să vă pară rău în curând dacă nu faceţi aces lucru.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. A şti să ascultaţi este o caracteristică importantă, care menţine şi sudează relaţiile puternice.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Încetiniţi ritmul, slăbiciunea şi epuizarea fizică pe care o simţiţi pot fi generate de faptul că aveţi prea multe sarcini/obligaţii.

ariete

BERBEC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Prezentaţi noile dumneavoastră idei, îndrăzniţi fără să ezitaţi şi veţi obţine rezultate bune. Încercaţi să nu vă agitaţi prea mult pentru a nu afecta mersul lucrurilor, care în sfârşit este în direcţia cea bună.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Un mesaj trimis de către o persoană dragă vă clarifica totul şi vă lămureşte. Aparenţele, uneori, pot fi înşelătoare!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Simţul datoriei merge în direcţia opusă faţă de instincul. Înfruntaţi vicisitudinile cu determinare. Evitaţi insomniile, duc la oboseală şi iritabilitate.

Toro

TAUR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Fiţi prudenţi şi nu vă lăsaţi duşi de val. Încrederea excesivă şi lipsa reflecţie v-ar putea determina să faceţi alegeri pripite cu repercusiuni negative.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Armonie şi probabilitate ridicată de a vă găsi sufletul pereche sau de a cimenta relaţia. Mici neplăceri în familie, dar conjunctura este favorabilă mai ales pentru iubirile… trecătoare.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Aveţi prea multe lucruri de rezolvat, nu vă puteţi permite să leneviţi dar aţi dori să faceţi ceva care vă scoate din rutină.

Gemelli

GEMENI

 

BANI ŞI CARIERĂ. Portofelul pare să aibe o gaură şi certurile sunt iminente în familie. Sunteţi mai vulnerabili decât de obicei datorită poziţionării lunii şi a unor planete ostile!

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Evitaţi certurile. Pentru a obţine ceea ce doriţi trebuie să încercaţi să fiţi mai drăgăstoşi.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Sunteţi prea nervos, cu toate acestea, situaţia este sub control.

Cancro

RAC

 

BANI ŞI CARIERĂ. Unele modificări de program necesită multă energie, este mai bine să vă orientaţi spre noi perspective decât să încercaţi să recuperaţi poziţii vechi. Perioadă norocoasă, pe plan financiar apar succese şi recompense.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Analizaţi relaţia dumneavoastră raţional chiar dacă inima vibrează cu pasiune, vorbele şi mai ales visele partenerului vă dau poftă de viaţă.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Norocul nu ne poate lua ce nu ne-a dat, credeţi în voi înşivă şi în propriile puteri, dar fiţi atenţi să nu întindeţi prea mult coarda. Fericirea nu este nimic mai mult decât a fi sănătos şi să aveţi o memorie… scurtă.

Leoone

LEU

 

BANI ŞI CARIERĂ. Să nu vă încredeţi în informaţiile transmise din de la om la oml, mergeţi direct la sursă, încercaţi să nu depindeţi prea mult de vorbele celorlalţi. Faceţi că Toma Necredinciosul … care nu a crezut până când nu a văzut cu propriii ochi!

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Aveţi schimbări dese de dispoziţie, cu siguranţă nu vă plictisiţi, dar aveţi grijă să nu întindeţi coarda prea tare.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Aveţi multă energie, dar o stare de anxietate vă poate cauza probleme digestive.

Vergine

FECIOARĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Sunteţi întreprinzător şi productiv mai ales atunci când vă place ceea ce faceţi. Este o perioadă foarte favorabilă pentru activităţi comerciale, pentru a relaţiona şi chiar pentru a începe o afacere.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. După o lungă aşteptare va trebui să ştiţi cum să profitaţi de acest moment: prietenii amoroase interesante şi plăcute.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Fiţi indulgenţi faţă de voi înşivă şi faţă de ceilalţi şi nu uitaţi să îi ajutaţi pe cei mai puţin norocoşi decât dumneavoastră. De cele mai multe ori, lucrurile nu ni se întâmplă pur şi simplu, noi le facem să se întâmple prin ceea ce facem şi prin felul în care suntem.

Bilancia

BALANŢĂ

 

BANI ŞI CARIERĂ. Aveţi de-o parte unele proiecte de care nu îndrăzniţi să vă apucaţi, dar la care ar trebuie să lucraţi cu tenacitate, fiţi siguri că aveţi aptitudinile necesare pentru a le realiza iar norocul este de partea dumneavoastră.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Familia se află în centrul atenţiei dumneavoastră, ştiţi să îi ajutaţi şi să îi sfătuiţi bine pe cei care se află în dificultate. Aveţi atât de multă energie, poate prea multă, întrebaţi-vă partenerul cum să o utilizaţi mai bine.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Învăţaţi să vă ascultaţi corpul, el ştie de ce ai nevoie, evitaţi problemele alimentare şi faceţi mai multă mişcare.

Scorpione
SCORPION

 

BANI ŞI CARIERĂ. Începe o perioada foarte activă, cu cât eforturile depuse vor fi mai intense cu atât vor fi mai interesante rezultatele pe care le veţi obţine. Este o perioadă potrivită pentru activităţi comerciale şi o excursie v-ar putea deschide noi perspective.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Trăiţi momente frumoase, intense şi interesante, dar incearcaţi să nu neglijezaţi munca, ar fi păcat să rataţi oportunităţile bune ale acestei perioade.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Dinamici, descurcăreţi şi mereu puşi pe făcut lucruri noi, aveţi tendinţa de a fi mereu în oraş, aşa că mâncaţi în principal, pizza, sandwich-uri şi aperitive … reorganizaţi-vă timpul.

Sagitoario

SĂGETĂTOR

 

BANI ŞI CARIERĂ. Începeţi să vedeţi rezultate interesante ale schimbările pe care le-aţi de făcut în ultima perioadă. Norocul este de partea voastră şi chiar dacă veţi itampina obstacole veţi ajunge triumfători acolo unde v-aţi propus.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. La atingerea dragostei devenim cu toţii poeţi şi câteva întâlniri pline de emoţii, vă ating inima în profunzime făcându-vă să zburaţi sus, acolo unde visele se transformă în realitate.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Stresul, obligaţiile şi unele persoane aproapiate pretind profunzime şi perfecţiune, creând o situaţie aproape de nesuportat, dar, încet încet şi datorită tenacităţii dumneavoastră, situaţia se echilibrează şi pe termen lung perspectivele sunt pozitive.