BERBEC

 

BANI ŞI CARIERĂ.

O perioadă potrivită mai degrabă pentru a reflecta, a visa și a dezvolta noi strategii decât pentru a acționa în mod concret. Va trebui să ieșiți din rutină și să credeți mai mult în voi înșivă. Evitați investițiile riscante și aveți grijă să nu va întindeți mai mult decât vă este plapuma… atenție să nu subestimați un obstacol în convingerea că puteți câștiga orice pariu bazându-vă numai pe energia dumneavoastră debordantă.

Berbec

 

BERBEC
21 martie – 20 aprilie

BANI ŞI CARIERĂ. O perioadă potrivită mai degrabă pentru a reflecta, a visa și a dezvolta noi strategii decât pentru a acționa în mod concret. Va trebui să ieșiți din rutină și să credeți mai mult în voi înșivă. Evitați investițiile riscante și aveți grijă să nu va întindeți mai mult decât vă este plapuma… atenție să nu subestimați un obstacol în convingerea că puteți câștiga orice pariu bazându-vă numai pe energia dumneavoastră debordantă.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Bucurați-vă de fiecare moment în parte și trăiți-l din plin, probabil nici măcar nu știți ce vreți de la o relație de cuplu pentru că doriți totul și nimic.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Deseori vă pierdeți răbdarea și reproșeati prea mulț celor care nu gândesc ca voi. Încercați să nu vă lăsați copleșiți de stres și nervozitate.

 

 

Taur

TAUR

21 aprilie – 20 mai

 

BANI ŞI CARIERĂ. Veți avea oportunități favorabile pentru a vă îmbunătăți situația sau pentru a începe o nouă activitate, prietenii dvs. vă vor oferi un ajutor important. O veste bună referitoare la bani. Ați putea obține un câștig neașteptat, o moștenire sau, probabil, un premiu. Încercați să fiți discreți cu privire la acest lucru pentru că ați putea provoca gelozie și ranchiună. Cântăriți bine situația, dar apoi acționați: urcuşurile şi coborâşurile sunt la ordinea zilei dar trebuie să fiți rezolvate și să înlăture incertitudinile.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Câteva obstacole pe plan sentimental, neînțelegeri și lipsă de ascultare reciprocă. Acordați mai multă atenție aspectului fizic.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Stiti să percepeți mesajele pe care vi le transmite corpul dumneavoastră și în sfârșit înțelegeți ce să faceți, când trebuie să vă odihniți și ce alimentație să adoptați. Ființa umană este ca o mașină care trebuie să fie bine îngrijită pentru a funcționa bine pe termen lung.

 

 

GEMENI

21 mai – 21 iunie

 

BANI ŞI CARIERĂ. Întâlniri importante și mondene pe plan profesional, dar vor exista și momente de nervozitate și oboseală. Nu acordați prea multă încredere celor care nu merită acest lucru. Veți avea ideile mai clare în viitorul apropiat, când vor fi corectate niște informații incorecte. Suișuri și coborâșuri pe plan financiar, compensate de o viață confortabilă de familie, plină de tandrețe și seninătate, așa cum vă place. Este de preferat să vă păstrați decența și calmul.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Folosiți-vă farmecul și încercați noi căi pentru a vă satisface dorința de răsfăț, siguranță și intimitate.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Dacă nu diminuați stresul, vă puteți îmbolnăvi sau deprima și vă puteți pierde pofta de viață. Acordați-vă o pauză de tonifiere și regenerare alături de cei dragi.

 

 

 

RAC
22 iunie – 22 iulie

 

BANI ŞI CARIERĂ. Nu totul este așa cum ați dori, dar, în general, direcția este bună și sunteți conștienți de acest lucru. Dacă la locul de muncă treceți printr-o perioadă liniștită, în loc să vă agitați, profitați de această perioada pentru a termina ceea ce aveți la dispoziție și pentru a reorganiza sau elimina ceea ce nu vă mai trebuie. Un grup de oameni care au un obiectiv comun pot atige imposibilul și, a munci împreună, înseamnă a câștiga împreună.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Frumoase noutăți pe plan sentimental și atâta creativitate care facilitează relațiile, uitați de îndoielile dvs. și lasați-vă ghidați de intuiție.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Cand sunteți relaxat și optimist, aveți întotdeauna o mare dorință de a va bucura de viață, de a ridica ștacheta, de a îndrăzni. Perioadă perfectă pentru a vă găsi o nouă pasiune eventual pentru o activitate sportivă. Întăriți-vă sistemul imunitar cu vitamina C și echinaceea.

 

 

LEU

23 iulie – 23 august

 

BANI ŞI CARIERĂ. Viața este făcută din urcușuri și coborâșuri dar nu trebuie să dramatizati lucrurile, mare atenție la investițiile care vi se propun și la cheltuielile “frivole”, cel puțin în această perioadă. Este posibil să primiți o veste bună, poate chiar o victorie neașteptată. Un proiect ambițios poate decola fără obstacole, dar amânați să îl puneți în practică pentru că, până la urmă, viața cotidiană este plăcută și nu prea doriți să faceți mari schimbari.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. O mare dragoste se reaprinde sau, poate, reinflorește brusc. Aceasta este redescoperirea caldă, dulce, plină de satisfacții a lunii.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Treceti printr-o perioadă pozitivă. Vă simțiti echilibrat, ușorat, vital și în sfârșit, siguri pe voi. Forma fizică se reflectă asupra celei psihice, cu risc de “contagiune”.

 

Fecioara

 

FECIOARĂ

24 august – 22 septembrie

 

BANI ŞI CARIERĂ. La locul de muncă, majoritatea inițiativelor dvs. găsesc consens, chiar și de la cei care vi s-au opus în trecut. Vă distingeți prin sârguința pe care o arătați, conduceți echipa cu bucurie și contribuția dvs. strălucitoare este decisivă, dar nu vă place să “fiți negrisorul de serviciu” pentru colegii care pot să se descurce și singuri. Feriți-vă de investițiile financiare riscante, pot ascunde fraudă sau erori de evaluare.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Este posibil ca prea multă indecizie să vă dăuneze, încercați să vă clarificați ideile și să faceți pașii potriviți. Unii oameni vă așteaptă, dar trebuie să porniți spre locul de întâlnire.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Controversele vă pot cauza un ușor disconfort: nu este cazul să puneți atât de mult la suflet, stresul poate provoca repercusiuni fizice și afecta echilibrul familial.

 

 

BALANŢĂ

23 septembrie – 22 octombrie

 

BANI ŞI CARIERĂ. Capacitățile dumneavoastră vă duc departe și adăugate la cele ale altora … chiar și mai departe! Lucrul în echipă împarte sarcinile și înmulțește succesul. Situația profesională în această perioadă este excepțională și plină de proiecte care nu sunt întotdeauna ușor de realizat. Ajutorul reciproc și înțelegerea, precum și unele sugestii de la cei apropiați, vă vor face ideile profitabile. Pe plan financiar nu vor lispi realizarile.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Uneori nu este ușor să vă exprimați sentimentele, dar încercați oricum și veți fi copleșiți de un râu plin de emoții. Romantismul și pasiunea, dacă sunt în reciproce și în armonie, pot aduce rezultate … miraculoase!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Adaugati în alimentație uleiuri naturale, nuci, migdale și drojdie de bere, prețioase surse de vitamine și oligoelemente. Reduceți carbohidrații și relaxați-vă.

 

 

Scorpion

SCORPION

23 octombrie – 22 noiembrie

 

BANI ŞI CARIERĂ. Coeziunea excelentă din grupul de colegi și rezultatele foarte bune vă aduc satisfacție pe plan profesional. Singura problemă este că totul pare foarte obositor, chiar dacă în realitate obțineți rezultate excelente și sunteți foarte apreciat. Sunt puțini oamenii de echipă ca dumneavoastră, pentru că doar câțiva sunt atât de mari încât să se gândească la binele comun, înainte de binele propriu. Continuați pe acest drum!

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Astrele vă vor oferi un rafinat erotism și veți fi copleșiți de idei “păcătoase”: dar vor fi benefice pentru relația de cuplu. Pentru cei care sunt single, este posibil ca o prietenie să se transforme într-un flirt și niște întâlniri stimulante vă vor ajuta să vă depășiți timiditatea.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. La masă alegeți carbohidrații și ajutați digestia cu o alimentație echilibrată sau fermenți lactici naturali.

 

Sagetator

 

SĂGETĂTOR

23 noiembrie – 21 decembrie

 

BANI ŞI CARIERĂ. La locul de muncă abordați lucrurile pe rând. Deși se pare că totul este bine, neînțelegerile pot face ca inițiativele voastre să deraieze. Nu amânati nimic! Trebuie doar să vă gânditi bine înainte de a porni în viteză pe locul al patrulea și să faceți ceea ce trebuie. Dacă vi se pare că ideile dvs. au dificultăți în a fi puse în practică, înseamnă că trebuie să fiți mai bine organizați înainte de a culege roadele. Rezultatele nu se obțin imediat, ci doar cu tenacitate și ardoare, luptându-vă cu perseverență și urmărind cu orice preț obiectivele.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Aveți grijă să nu vă băgați într-o situație mai complicată și poate insidioasă decât pare. Pe de altă parte această situație vă aduce noi prietenii și întâlniri interesante care vă vor stimula să ieșiți sau să călătoriți, puteți să vă relaxați și să profitați de noile oportunități.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Bucurați-vă de activități relaxante și de o cură de recuperare. Uneori vă obosiți prea mult pentru că nu știți să prioritizati ce trebuie să faceți. Concentrați-vă și reflectați!

 

 

Capricorn

 

CAPRICORN

22 decembrie – 20 ianuarie

 

BANI ŞI CARIERĂ. Ignorarea obstacolelor este periculoasă, dar cu siguranță aveți toate abilitățile de a le depăși și nu uitați niciodată că întotdeauna, în momentele intense, succesele și eșecurile se amestecă. Continuați să căutati noi oportunități de dezvoltare în viitor, energia și munca depusă nu vor întârzia să vă ofere satisfacții și câștiguri bune.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Nu fiți prea absorbiți de gândurile dvs. zilnice, riscați să nu observați atențiile unei persoane prietenoase, care devine … o persoană importantă din viața dumneavoastră!

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Pentru a vă menține entuziasmul și dorința de a îndrăzni, optați pentru o alimentație bogată în fructe și legume și mențineți activități sportive regulate evitând alimentele proteice.

 

 

Varsator

 

VĂRSĂTOR

21 ianuarie – 19 februarie

 

BANI ŞI CARIERĂ. Energiile care până în prezent s-au dispersat în mii de direcții tind să se concentreze. Noutăți spumante la orizont vă trezesc creativitatea și dorința de comunicare. Aveți dozele potrivite de entuziasm, echilibru și realism. Oricum, eforturile dvs. vor fi recompensate dincolo de așteptări. În sfârșit, colaborările sunt utile, fiecare contribuie cu ce are mai bun și o bună afacere se conturează la orizont.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. O fază favorabilă pentru iubire, este foarte probabil să găsiți partenerul ideal chiar în acest moment, în timp ce cuplurile deja formate trăiesc dragostea cu o nouă intensitate.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. O energie extraordinară vă va permite să atingeți obiective pe care nu le-ați imaginat niciodată, dar nu vă întindeți mai mult decât va este plapuma. Aveți mici probleme cu ariculațiile din cauza sedentarismului, faceți gimnastică sau kinetoterapie.

 

 

Pesti

PEŞTI

20 februarie – 20 martie

 

BANI ŞI CARIERĂ. În această perioadă vă puteți confruntă cu niște situații neașteptate și neplăcute dar veți ști cum să luați contramăsurile potrivite. Nu vă mulțumiți cu lucrurile pe care le-ați făcut, deoarece există încă atât de multe de realizat și nu refuzați să găsiți căi alternative mai bune. Aveți grijă de psihicul dumneavoastră, aveți prea multe schimbări de dispoziție, probabil din cauza stresului și a noutăților cu care vă confruntați, acordați-vă timp pentru relax. Ați putea câștiga la un joc de noroc.

 

DRAGOSTE ŞI ARMONIE. Aveți dreptul la “spațiul” vostru de fericire, spun planetele, dar vă avertizează să nu vă fixați pe o personă nepotrivită. În cele din urmă vă va convinge o persoană mai puțin diplomată.

 

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE. Veți depăși cu ușurință micile probleme de sănătate ignorându-le. După această perioadă nu tocmai fericită veți putea apăsa pe acceleratorul vieții, dar nu exagerați.