ASTROLOGIA LUI PLATONE

MISIUNEA

Scopul acestui site este de a vă împărtăşi pasiunea mea şi rezultatul a peste douăzeci de ani de studii şi cercetări, sperând că dumneavoastră, în calitate de „cercetători auxiliari“, veţi experimenta direct noua metodă a algoritmului Astral, bazat pe „liberal albitru “ şi „impulsul subconştientului“.

Puteti consuta cercetarile mle pe acest site și vă invit să va aflati si horoscopului, printr-un clic pe semnul zodiacal.

In Paralel cu studiile de astrologie, descoperirea și analiza unui manuscris antic al Maestrului Nostradamus mi-a permis să descifreze sistemul de previziune folosit de clarvăzătorul francez și de a crea un sistem revoluționar de cartomanție: TAROTUL LUI NOSTRADAMUS.

L’OROSCOPO DI PLATONE

I TAROCCHI DI NOSTRADAMUS

Maurizio Platone

HOROSCOPUL LUI PLATONE

Asistat de o echipă de profesioniști și oameni de știință, am dezvoltat un sistem nou, inovator, sistem de predicție a horoscopului, care diferă de horoscoapele existente prin două caracteristici distincte:


La Prima


Prima se bazează pe calcule astrale diversificate de parametri și un algoritm complex care, pornind de la planeta principal
ă și sateliții săi pentru fiecare semn al zodiacului, urmează o mișcare perpetuă și schimbări continue care, într-un interval de timp, determină diferite tipuri de previziune;


La Seconda

A doua este posibilitatea din partea celor care citesc horoscopul de a alege dintre diferitele tipuri de previziune care rezultă din calculul algoritmic al propriului semnul lor zodiacal. Previziunea va fi sugerată de naturalul nostru „impuls al subconștientului“, spre deosebire de horoscoape normale, care sunt interpretate în mod subiectiv de astrologi și care generează doar o previziune. Deci, “liberul albitru” genereaza o experiență „sinestezică“ care afectează în mod semnificativ predicția.


TAROTUL LUI NOSTRADAMUS

O secvență și o prefață interpretativ inițială, într-un manuscris vechi, constituind un testament al Maestrului pentru fiul său preferat César de Nostredame, mi-a permis să descopar o nouă cheie pentru interpretarea scrierilor profetului.


Nostradamus

Nostradamus a transmis 96 de numere și patru carti de orientare „oracole“. Intersecția astrală dintre cele patru numere din fiecare serie, calculate și procesate prin algoritmul lui Platone, a determinat 4 cuvinte cheie ascunse în catrenele Profetului, în timp ce algoritmul rezultat din liniile de intersecție astrale în jurul soarelui central (în harta astrală ), au condus la un centru dominant, acesta este cuvântul cheie, prezent în catrenul original al lui Nostradamus.


Preveggenza Enigmatica

Din cuvintele cheie se determină o „previziune enigmatică “, care poate fi interpretată în mod diferit prin varierea coordonatele de poziționare și care constituie sistemul de prezicerea a viitorului utilizat în secret de Nostradamus și prin care aceasta a devenit cel mai faimos vizionar din toate timpurile. Acest studiu lung și dificil, a condus la crearea de cărți de previziune care permit să se obțină, pe baza informațiilor furnizate de Nostradamus însuși, previziui (horoscoape) de încredere și adaptabile la viața noastră cotidiană și viitoare.


ÎN SFÂRŞIT A FOST DESCOPERIT SECRETUL VIZIONARUL MICHEL NOSTRADAMUS